چگونه وقت شناس باشیم؟
چگونه وقت شناس باشیم؟
دوستی تعریف می کرد که در یک کشور غربی برای تولد بچه اش جشن گرفته بود. مهمانان خارجی را ساعت دوازده تا دو بعد از ظهر دعوت کرده بود. و از ایرانی ها برای ساعات هفت تا نه شب دعوت به عمل آورده بود. غربی ها همگی سر ساعت دوازده آمدند. و سر ساعت دو رفتند. ایرانی ها اولینشان ساعت هشت آمد. و آخرینشان ساعت ده و نیم و همگی تا ساعت دوازده شب ماندند.
وقت شناسی گوهری کمیاب در بین ما تبدیل شده است.
به نظر شما چرا ما این گونه هستیم؟ برخی از دلایل این وقت نشناسی را پیش از این توضیح دادم. ولی مهمترین دلیلش را حالا به شما می گویم؛ عدم آموزش صحیح. غربی ها برای وقت شناسی آموزش دیده اند. این آموزش ها را بیان می کنم. تا شما که می خواهید انسان متفاوتی باشید، رعایت کنید.
- یک: صبح ها زودتر از خواب بیدار شوید.
- دو : برنامه ریزی کنید. مسیرتان را اعم از مسافت طولی یا مسافت کاری مشخص کنید. و ارزیابی کنید که چه قدر طول می کشد؟
- سه : وسایل مورد نیازتان را از پیش آماده کنید. حتی لباسی را که باید بپوشید، اگر اطو ندارد، اطو کنید. خوراکی را که باید بخورید را نیز آماده کنید.
- چهار: آن چه را که می خواهید با خودتان ببرید, دم دست بگذارید. بهتر است که همه را نزدیک در خروجی بگذارید. اگر اتومبیل شخصی دارید، وسایل مورد نیازتان را در داخل آن قرار دهید.
- پنج: حد اقل یک ربع زودتر از پیش بینی خودتان راه بیفتید.
- شش : اگر از وسایل نقلیه عمومی استفاده می کنید, به ساعات پیک و ساعت حرکت آن ها دقت کنید. و اگر از وسیله نقلیه شخصی استفاده می کنید. دقت کنید که مشکلی نداشته باشد. و بنزین داشته باشد.
- هفت : برنامه خود را به گونه ای تنظیم کنید که یک ربع زودتر در محل حاضر باشید. ولی اگر سر ساعت مشخصی قرار دارید, آن یک ربع را صرف خواندن پیام های شخصی خودتان کنید و زودتر از زمان مورد نظر نزد آن شخص نروید.
- اگر با رعایت نکات بالا اتفاق پیش بینی نشده ای رخ داد، بدون بهانه آوردن حقیقت را بگویید
مرتضی محمدی نژاد
مرتضی محمدی نژاد در سال 1381 با تأسیس مجموعههای نسیمگستر و پیشتازان موفقیت، فعالیت خویش را در عرصه کارآفرینی آغاز نمود. اکنون وی مالک چندین برند برتر کشوری میباشد. از جمله آن ها میتوان به شرکت ها و مجموعههای آرمیتا، تیسا، آکو و ونوس نام برد.
سایر نوشته های مرتضی محمدی نژاد
دیدگاهتان را بنویسید